Način plaćanja

Kupovina putem interneta u suradnji sa Pay Way omogućena za sljedeće kartice

  • PBZ Card d.o.o. za American Express
  • MasterCard i Visa kreditne kartice mPay način plaćanja
  • Diners Club Adriatic d.d. za Diners kreditne kartice
  • Erste & Steiermärkische Bank d.d. za MasterCard kreditne kartice

Kako naručiti i platiti

Plaćanje putem interneta se vrši uslugom Pay Way.

T-com PayWay

Pay Way osigurava iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka. Osiguravaju 100% sigurnost pri plaćanju kako za kupca tako i za trgovca. U procesu plaćanja karticama webshop Centar Alata Vas prosljeđuje automatski na zaštićene stranice Pay Way servisa gdje se vrši samo plaćanje karticama. Nakon unesenih svih potrebnih podataka i autorizacije, sustav online naplate Pay Way vas prosljeđuje nazad na webshop Centar Alata. Webshop Centar Alata Vam porukom zahvaljuje na uspješno izvršenoj narudžbi.

Kompletni proces se vrši na osiguranim stranicama.

Kupljeno, ali želite odustati od narudžbe

Svi mi griješimo, ali to ne znači da uvijek moramo plaćati svoje greške. Nakon autorizacije i potvrde narudžbe sa strane webshopa Centar Alata uvijek je moguće poništiti vašu narudžbu i vratiti novce na vašu karticu.

U sustavu Pay Way moguće je poništiti naplatu, ujedno ako prodavatelj ne naplati narudžbu nakon 30 dana sama autorizacija vaše narudžbe se poništava i vraća se novac naručitelju.

U slučaju da želite reklamirati kupovinu slobodno nam se javite na email reklamacije[at]centar-alata.hr ili na telefon +385 31 310 410