Dostava

Besplatna dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe u webshopu iznad iznosa 66,36 € na području Hrvatske.
Cijena dostave Ukoliko Vaša ukupna narudžba ne iznosi više od 66,36 €, sustav webshopa će vam ponuditi cijenu dostave za odabrane artikle.
Cijena dostave uvećat će ukupan iznos odabranih artikala i ukupnog iznosa za plaćanje.
Veleprodajni kupci (pravne osobe) za iznose veće od 199.08 € osigurana besplatna dostava u Hrvatskoj
Centar Alata d.o.o. zadržava pravo da promjeni cijene dostave uz suglasnost kupca u specifičnim narudžbama.

Dostava otkupnina/pouzeće- plaćanje pri preuzimanju paketa

Ako kupac odabere u narudžbi dostavu sa otkupninom. Cijena troškova otkupnine se nažalost uvećava. Centar Alata koristi HP-Ekspres kao provjerenog partnera za dostavu pouzećem. HP-Ekspres obračunava dodatne troškove otkupnine/pouzeća cca 0.96 €

Vrijeme dostave

Vrijeme dostave je 2-4 dana od dana kada je Vaša narudžba zaprimljena. Centar Alata želi kupcima osigurati najbržu moguću dostavu, ali kako mi surađujemo sa više od 1000 proizvođača i distributera u svijetu, uvijek je moguće da određeni artikl ne bude dostupan za dostavu od 2-4 dana. U takvim situacijama djelatnici Centra Alata kontaktiraju kupca i dogovaraju daljnje detalje o vremenu dostave.

Napomene

Prilikom preuzimanja proizvoda molimo Vas da provjerite ambalažu. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuje na oštećenje artikla, molimo Vas da ne otvarate ambalažu prije nego nas kontaktirate. Cjelovitost paketa potvrđuje se vizualnim pregledom paketa od vanjskog oštećenja, a moguća unutarnja oštećenja su predmet reklamacije.
U slučaju reklamacije molimo vas da nas kontaktirate na reklamacije@centar-alata.hr
Mogućnost dostave odnosi se samo na RH.

Kupci iz drugih zemalja

Kupci iz drugih zemalja molimo da nam se obrate na naš telefon ili e-mail kako bi mogli dobiti predračun i troškove transporta

  • Telefon +385 31 310 410
  • Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka 7:30h-15h, subotom od 7:30h-12h
  • e-mail prodaja@centar-alata.hr