Dostava

Besplatna dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe u webshopu iznad iznosa 500,00 Kn na području Hrvatske.
Cijena dostave Ukoliko Vaša ukupna narudžba ne iznosi više od 500,00 Kn, sustav webshopa će vam ponuditi cijenu dostave za odabrane artikle.
Cijena dostave uvećat će ukupan iznos odabranih artikala i ukupnog iznosa za plaćanje.
Veleprodajni kupci (pravne osobe) za iznose veće od 1500,00 Kn osigurana besplatna dostava u Hrvatskoj
Centar Alata d.o.o. zadržava pravo da promjeni cijene dostave uz suglasnost kupca u specifičnim narudžbama.

Dostava otkupnina/pouzeće- plaćanje pri preuzimanju paketa

Ako kupac odabere u narudžbi dostavu sa otkupninom. Cijena troškova otkupnine se nažalost uvećava. Centar Alata koristi HP-Ekspres kao provjerenog partnera za dostavu pouzećem. HP-Ekspres obračunava dodatne troškove otkupnine/pouzeća cca 7,20 Kn

Vrijeme dostave

Vrijeme dostave je 2-4 dana od dana kada je Vaša narudžba zaprimljena. Centar Alata želi kupcima osigurati najbržu moguću dostavu, ali kako mi surađujemo sa više od 1000 proizvođača i distributera u svijetu, uvijek je moguće da određeni artikl ne bude dostupan za dostavu od 2-4 dana. U takvim situacijama djelatnici Centra Alata kontaktiraju kupca i dogovaraju daljnje detalje o vremenu dostave.

Napomene

Prilikom preuzimanja proizvoda molimo Vas da provjerite ambalažu. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuje na oštećenje artikla, molimo Vas da ne otvarate ambalažu prije nego nas kontaktirate. Cjelovitost paketa potvrđuje se vizualnim pregledom paketa od vanjskog oštećenja, a moguća unutarnja oštećenja su predmet reklamacije.
U slučaju reklamacije molimo vas da nas kontaktirate na reklamacije@centar-alata.hr
Mogućnost dostave odnosi se samo na RH.

Kupci iz drugih zemalja

Kupci iz drugih zemalja molimo da nam se obrate na naš telefon ili e-mail kako bi mogli dobiti predračun i troškove transporta

  • Telefon +385 31 310 410
  • Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka 7:30h-15h, subotom od 7:30h-12h
  • e-mail prodaja@centar-alata.hr