Naručivanje robe

Proces naručivanja robe je postavljen u nekoliko koraka kako bi vam omogućili više načina naplate i isporuke.
Nakon odabiranja artikala pritiskom na tipku KUPI nalazite se u KOŠARICI. Uvijek možete obrisati artikl koji ste odabrali, povećati količinu, NASTAVITI SA KUPOVINOM ili NARUČITI.

Ažuriraj košaricu

Ako želite promijeniti količinu odabranih artikala u vašoj košarici potrebno je samo upisati u koloni količina brojčano novu količinu i kliknuti na AŽURIRAJ KOŠARICU.
Nakon toga će webshop ponovno izračunati vrijednost košarice.

Nastavi s kupovinom

Klikom na nastavi sa kupovinom vraćate se u webshop i nastavljate daljnju pretragu i odabir artikala. Košarica sa vašim odabranim artiklima je zapamćena i uvijek možete klikom na KOŠARICA u gornjem desnom uglu vidjeti vaše odabrane artikle. Ujedno vam se u desnom gornjem uglu prikazuje koliko odabranih artikala se nalazi u košarici i ukupan iznos vaše košarice.

Naručiti

Nakon odabira artikala u desnom donjem dijelu ekrana se nalazi NARUČI. Klikom na NARUČI krećete u prvi korak kupovine u webshopu Centra Alata.

Blagajna

Korak BLAGAJNA vam nudi sljedeće. Završite kupovinu kao GOST, REGISTRIRAJ SE ili PRIJAVA

Gost

U situaciji ako se odabere GOST sustav webshopa vas ne bilježi u bazi podataka i pamti samo podatke potrebne za zaključivanje narudžbe.

Registriraj se

Ako odaberete registraciju, sustav webshopa Centar Alata će zapamtiti vaše podatke i omogućiti vam bržu i jednostavniju kupovinu kod sljedećih narudžbi. Još jedna od prednosti sustava registraciji je primanje posebnih ponuda koje se odnose samo na korisnike webshopa Centar Alata.

Prijava

Sustav prijave je za korisnike webshopa koji su registrirani. Potrebni je samo unijeti vašu email adresu i vašu šifru. Nakon toga će Vam sustav webshopa Centar Alata ponuditi adresu dostave koju ste svojom registracijom prethodno unijeli u sustav.

OIB, Zašto OIB?

Pitanje koje se često postavlja pri kupovini na internetu. Kako bi zaštitili vaš identitet ujedno vam osigurali sigurnu kupovinu potrebno je unijeti vaš OIB. Zakon nalaže izdavanje pravovaljanog R1 računa.
Račun R1 je potreban svima nama kao garancija o kupovini
U situaciji da PODUZEĆE naručuje putem webshopa OIB je potreban za izdavanje pravovaljanog R1 račun sukladno zakonu.

Dostava

U sljedećem koraku se pojavljuje dostava. Sustav webshopa vam izračunava dostavu na sljedeći način. Ako je artikl uobičajih težina ponuđena vam je besplatna dostava (situaciji da je u košarici ukupni iznos veći od 66,36€) ili dostava uz nadoplatu koja se izračunava na osnovu Vaše adrese dostave, težine i volumena.

Informacije o plaćanju

Korak „informacije o plaćanju“ je sljedeći. Potrebno je odabrati vrstu plaćanja.
Kreditna kartica (WSpay™) ili plaćanje pri preuzimanju paketa.
Više o plaćanju sustavom WSpay™ pogledajte na stranici Načini plaćanja.

Plaćanje putem sustava WSpay™ Vas vodi na sigurnosne stranice gdje je potrebno ispuniti sva polja i sačekati autorizaciju sa strane sustava za naplatu. Nakon uspješne autorizacije sustav vas automatski preusmjerava u webshop Centra Alata.

Plaćanje pri preuzimanju paketa opcija u kojoj vam službe za dostavu naplaćuju paket pri preuzimanju. Moramo Vas upozoriti da određene dostavne službe naplaćuju dodatne troškove u situaciji plaćanja pri preuzimanju. Iznos naknade za pouzeće je prema važećem cjeniku HP Ekspresa i Oversease.

Vaša narudžba je primljena

Hvala na kupnji!

Nakon poruke Vaša narudžba je primljena, primiti će te na vaš email pozdravnu poruku za webshopa Centar Alata i prikaz vaše narudžbe.
Unaprijed hvala

Djelatnici
Centar Alata