Zaštita privatnosti

Izjava o privatnosti

Centar Alata d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Kupci koji su odabrali primanje newslettera / email sa posebnim cjenama i pogodnostima su osigurani sa strane Centra Alata.
Emailovi se šalju putem servisa za slanje MailChimp i zaštičeni su sustavu.
Svi se podaci o korisnicima webshopa Centar Alata d.o.o. su strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Centara Alata i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za dodatne informacije ili pritužbe možete se uvijek informirati na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka. http://azop.hr
Za sva dodatna pitanja o privatnosti uvijek se možete obratiti našim djelatnicima telefonom ili e-mailom.

Telefon +385 31 310 410
radno vrijeme:
ponedjeljak-petak od 7:30-15h,
subotom od 7:30-12h
e-mail podrska.kupcima@centar-alata.hr 24 satni servis

Zašto kolačići i tko ih peče?

Kolačić (cookie) je informacija koju na Vaše računalo spremi internetska stranica koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, odnosno postavke za internetsku stranicu.
Također mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne (Vaše ime ili e-mail adresu). Isto tako internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.
Kolačići nisu računalni programi, ne mogu biti izvedeni kao kod te se ne mogu koristiti za širenje virusa.

Postoje privremeni kolačići koji se uklanjaju s računala nakon zatvaranja internetskog preglednika, a stalni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internetskog preglednika.
Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.
Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Što se tiče društvenih mreža, dijeljenje članaka na društvenim mrežama postavlja korisniku kolačiće.

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na svojem računalu. Postavke za kolačiće mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku.
Međutim, ako onemogućite kolačiće, nećete se moći koristiti nekima od funkcija na internetskoj stranici.

Dodatne informacije možete naći na sljedećim stranicama: