Načini plaćanja

1. Plaćanje u trgovini / Online

- Uplatu je moguće izvršiti u lokalnoj valuti u Centru Alata d.o.o. ili online
- Plaćanje kreditnom karticom također je prihvaćeno u oba slučaja

2. Plaćanje bankovnom doznakom

- Ponuda i predračun
- Plaćanje ponuda i predračuna putem virmana, online plaćanja ili plaćanjem gotovinom / karticama u trgovini
- Račun se izdaje nakon primanja pune uplate

U ovom trenutku putem WSpay™ usluge moguće je vršiti plaćanje sljedećim KREDITNIM i DEBITNIM karticama

  •  American Express - jednokratno i na rate
  • MasterCard® - jednokratno i na rate (rate samo za MasterCard® Zagrebačke banke)
  • Visa - jednokratno i na rate (rate samo za Visa Zagrebačke banke)
  • Diners Club International - jednokratno i na rate
  • Maestro®

3. Plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Visa

WSPay osigurava iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka. Osiguravaju 100% sigurnost pri plaćanju kako za kupca tako i za trgovca. U procesu plaćanja karticama webshop Centar Alata Vas prosljeđuje automatski na zaštićene stranice WSPay servisa gdje se vrši samo plaćanje karticama. Nakon unesenih svih potrebnih podataka i autorizacije, sustav online naplate WSPay vas prosljeđuje nazad na webshop Centar Alata. Webshop Centar Alata Vam porukom zahvaljuje na uspješno izvršenoj narudžbi.

Kompletni proces se vrši na osiguranim stranicama.

Izjava o korištenju WSPay sustava naplate

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama autorizacija plaćanja vrši se automatski. Prodavatelj snosi sve manipulativne troškove autorizacije  kreditne/debitne kartice korisnika. U slučaju neuspješne autorizacije plaćanja postupak kupovine se prekida. Kupac je odgovoran za ispravnost podataka koji su navedeni korištenjem internetske stranice.Upisani podaci za autorizaciju i naplatu kartice služe isključivo u tu svrhu, odnosno za izvršenje kupoprodaje i ne koriste se niti jednu drugu svrhu.

Usluge kartičnog plaćanja za Prodavatelja provodi WSPay™ usluga poduzeća Webstudio d.o.o. WSPay™ je sustav koji višestrukim šifriranjem i posebnim kanalima manipulira podacima. WSPay™ primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Webstudio sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). WSPay™ sustav instaliran je na poslužiteljima pod kontrolom poduzeća Webstudio d.o.o.

Prodavatelj ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje Kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay™ usluge.
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na Vašem računu kreditne kartice se pretvara u lokalnu valutu po tečaju od udruga kreditnih kartica.